In randul celor mici, lumea fantastica a desenelor este una in care acestia isi doresc sa se regaseasca. Din acest motiv, intalnirea copiilor cu persoanjele lor preferate poate fi unul dintre cele mai inspirate momente pentru evolutia copilariei lor.

Foarte multe dintre persoane aleg sa organizeze petreceri pentru copii care sa includa tot felul de animatori. Din randul diverselor personaje din desene, Rapunzel se evidentiaza si este cu siguranta una dintre preferatele micilor domnisoare.

De ce este totusi atat de iubita de catre cei mici? Cum a aparut in istorie acest personaj si de ce este perfecta pentru o petrecere? Raspunsurile vi le voi oferi in continuare. Haideti sa vedem:

Istoria personajului Rapunzel

Acest personaj a devenit mai cunoscut in lumea celor dragi noua, a copiilor, dupa ce a fost realizata animatia intitulata „O poveste incalcita” (Tangled) in anul 2010. Aceasta este mai exact o adaptare Walt Disney pentru povestea, cu acelasi nume, scrisa de Fratii Grimm in anul 1812.

Asadar, acest personaj era de ceva timp in istoria literaturii, insa a cunoscut cel mai mare succes dupa ecranizare, fiind unul dintre principalele motive pentru care Rapunzel a devenit una dintre cele mai dorite personaje la petrecerea copiilor.

De ce este atat de speciala Rapunzel?

In cazul in care nu ati citit povestea sau poate nu ati vazut nici desenul animat, Rapunzel este o tanara frumoasa, cu un par fermecator – la propriu. Se spune ca parul ei era magic, putea sa vindecere si sa ofere tineretea vesnica.

Dorind sa profite de acest aspect, alaturi de o urma de invidie, mama ei, Gothel, i-a ascuns faptul ca are trasaturi nobile si a tinut-o prizoniera intr-un turn cu intentia de a creste parul respectiv. De aici incepe adevarata peripetie, dar pe care va las sa o indragiti singuri. Veti patrunde intr-o lume magica si va veti indragosti pe deplin de acest personaj.

Cu alte cuvinte, copiii au toate motivele pentru a fi indragostiti de acest personaj, care inspira prin frumusete, curaj, caracter.

Alegerea perfecta pentru a destinde atmosfera

De asemenea, Rapunzel este o fire foarte sociabila, caracter transpus cu profesionalism de catre orice animator care isi doreste sa exceleze in ceea ce face. Asadar, acesta este un alt motiv pentru care, atunci cand se doreste o petrecere dedicata copiilor, de cea mai buna calitate, Rapunzel este alegerea perfecta.

Pe langa faptul ca ii va fi admirata parul fermecator si rochita roz, splendida, acest personaj va reusi sa starneasca interesul celor mici prin felul ei de a fi. Este foarte important acest aspect, mai ales daca se intelege ideea ca o astfel de petrecere le poate insufla foarte multe idei celor mici, care sa-i ajute sa-si dezvolte caracterul, sa aiba modele in viata, acestea fiind adevarate exemple.

Asadar, Rapunzel inseamna farmec, magie, frumusete, veselie, intr-o idee, tot ceea ce e necesar pentru a oferi unei petreceri o atmosfera plina de emotii si bucurie!