copilarieCopilaria reprezinta universul vietii. Este acel moment de cunoastere, de descoperire, de fericire si de incantare. Copilaria este reprezentata de naivitate, de curiozitate dar si de interes. Copii fiind in primii ani ai vietii obisnuiesc sa exploreze, sa cutreiere fiecare coltisor al acestei lumi finite pentru raspunsuri. Ei inregistreaza fiecare notiune in micul lor „creieras” si cred tot ce li se spune. Copii se sperie de lucruri marunte, se infricoseaza de lucruri banale si mai apoi trec mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Micutii sunt adevarati eroi in povestea lor, printi si printese de vita nobila care lupta pentru dreptate si cuceresc taramuri ne mai umblate. Ei isi confectioneaza vestimentatia din prosoape sau pungi impaturite, drept sabii folosesc bete, armura si-o inchipuiesc din vase de bucatarie si se joaca. Bineinteles ca toata joaca continua pana cand vin parintii acasa, care ii cearta pentru deranjul facut, dar care in sinea lor apreciaza imaginatia si entuziasmul copiilor. Copilaria este o magie aparte, un vis frumos.

Momente magice scrie povestea despre petrecerile cu copii

Momente MagiceMomente magice reprezinta o firma specializata din Bucuresti ce se ocupa cu petreceri pentru copii. Acestia dispun de ursitoare de botez, magicieni si diversi animatori pentru petrecerile destinate micutilor.

ursitoare botez   Ursitoarele sunt adevarate persoane de poveste ce vin costumate in rochii colorate si frumos croite, care cu ajutorul baghetelor si a cuvintelor frumoase spuse, transforma orice atmosfera intr-una feerica, de basm. Precum se intampla in vechile ritualuri efecutate de stramosii nostri, ursitoarele pasesc incet in jurul parintilor ce isi imbratiseaza pruncul cu dragoste, facandu-le urari de bine si prosperitate. Conform dorintei parintilor, se cladeste din ursita in ursita viitorul plin de bucurii al micutului. Astfel, ursitoarele prezic viata lunga si sanatate, frumusete si bunatate, familie fericita, noroc din belsug si succes.

In cazul in care vrei sa ii faci o surpriza de proportii micutului, creandu-i o petrecere de aniversare sau ceva neasteptat, nimic mai simplu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi cu incredere la serviciile firmei Momente Magice care stie totul despre petrecerile cu copii! Modelaje din baloane viu colorate, picturi nemaipomenite pe fata, concursuri inovative sau jocuri nastrusnice, toate acestea vin la pachet cu animatorii special antrenati pentru evenimente ca acestea.

magicieniMagicienii sunt personaje simpatice care stiu totul despre petrecerile cu copii si care vin cu trucuri nemaintalnite si care pot atrage atentia si curiozitatea micutului tau. Costumati corespunzator si pregatiti corect, acestia vor intrece asteptarile parintilor si vor induce copii intr-o lume noua, necunoscuta si anume a magiei. Masina cu balonase de sapun multicolore poate crea o atmosfera minunata si poate aduce o tenta grozava petrecerii copilului! De asemenea, masina de fum pentru o atmosfera feerica, de visare starneste mereu fiorii micutului si il face sa pluteasca de fericire. Piniata frumos colorata si plina de bomboane delicioase abia asteapta sa fie deschisa si savurata de micii prichindei. Cand vine vorba de clienti multumiti si calitate, Momente Magice se mandreste cu rezultate peste masura!

Preturile pentru aceaste activitati sunt modice si nu se compenseaza cu bucuria si atmosfera creata. Astfel, fiecare show prestat este mai mult din placere si cea mai mare rasplata este fericirea fara margini a copiilor, multumirea parintilor si a invitatilor.