Cu atât de multe variante disponibile astăzi, planificarea unei petreceri pentru copii poate fi atât distractivă cât și obositoare totodată. Trebuie să te asiguri că vei organiza o petrece în cadrul căreia copilul tău se va distra și că va fi un eveniment memorabil. De aceea am decis să pregătim câteva sfaturi despre cum să organizezi și să planifici o petrecere pentru ziua de naștere a copilului tău.

Pasul 1: Stabilește un buget

Planificarea unui buget se dovedește a fi un pas foarte inteligent deoarece te va ajuta să alegi mult mai ușor opțiunile de petrecre mai apoi. Îți permiți închirierea unor animatori petreceri copii? Da? Atunci ar trebui să ne contactezi! Îți vom face o ofertă de preț excelentă!

Nu îți face griji dacă bugetul tău este redus, deoarece există o mulțime de opțiuni distractive și ieftine pentru o petrecere de succes. Majoritatea sfaturilor de mai jos sunt potrivite atât bugetelor mici cât și bugetelor mari.

Pasul 2: Implică-ți copilul

Odată stabilit bugetul, ești mult mai deschis în fața opțiunilor disponibile. Implică-ți copilul pentru a-ți oferi sugestii astfel încât petrecerea să fie organizată după bunul plac. Nu-i cere însă să se ocupe de întregul plan de petrecere, deoarece poate fi dezamăgitor dacă nu vei putea să îi duci dorințele la bun sfârșit.

Totuși, îi poți cere să te ajute la pregătirile pentru petrecerea zilei de naștere și sigur va fi foarte entuziasmat.

Pasul 3: Trimite invitațiile

Pentru a evita dezamăgirile, asigură-te că oaspeții au suficient timp pentru a se pregăti pentru petrecere. Invitațiile nu se trimit, deci, pe ultima sută de metri. Sfatul nostru este acela ca invitațiile să fie livrate cu cel puțin 2 săptămâni înainte de petrecere. De asemenea, recomandăm solicitarea oaspeților de a vă oferi un răspuns, pentru a-ți putea face o idee clară asupra numărului de persoane care vor participa la petrecere.

Pasul 4: Nu uita de mâncare

Mâncarea pentru petrecerea de ziua copilului dumneavoastră ar trebui să fie distractivă și în porții mici. Evitați orice mâncare care trebuie tăiată, ci aceasta ar trebui să fie ușor de consumat. Acestea pot include sandvișuri mici, mini pizza, mini burgeri și multe altele asemănătoare. Cu siguranță vei găsi multe idei de mâncare potrivită pentru petrecerea unui copil. Trebuie doar să cauți pe internet.

Pasul 5: Comandă tortul

Odată ce știi câți invitați vor ajunge, vei ști totodată și cât de mare ar trebui să fie tortul. Asigură-te că tortul arată distractiv și totodată că este gustos. În plus, cumpără lumânări și poziționează-le plăcut, astfel încât surpriza să fie pe măsură!

Pasul 6: Stabilește o temă

Stabilirea unei teme reprezintă un pas foarte important pentru o petrecere reușită. Asigură-te că decorațiunile și accesoriile de petrecere vor fi pe placul copilului tău, consultându-l atunci când faci cumpărături. După ce acesta îți oferă suficiente sugestii, poți merge la cumpărături.

Pasul 7: Gândește-te la activități și jocuri scurte

Pentru a face petrecerea mai interactivă și mai distractivă, planifică jocuri și activități scurte. Pinniata și vânătoarea de comori cu indicii pot fi niște activități foarte distractive pentru copii. Totuși, dacă acest pas te depășește, ia în calcul solicitarea serviciilor unui magician sau unor animatori de petreceri pentru copii. Noi te putem ajuta în acest sens!

Animatorii se vor ocupa de întreținerea atmosferei, așa că vei putea sări peste acest pas.

Aceștia sunt așadar cei 7 pași cu ajutorul cărora vei putea organiza o petrecere reușită fără prea multe bătăi de cap!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]