Să organizezi o petrecere pentru o fetiță în zilele actuale se poate dovedi a fi mult mai greu decât pare. Ca părinte organizator ai foarte multe responsabilități dar și dorința de a-i organiza copilului tău o petrecere aniversară cât mai reușită. 

De cele mai multe ori, părinții aleg să organizeze o petrecere după o anumită tematică. Alegerea unei teme pentru petrecere va face ca evenimentul său fie mult mai ușor de organizat mai apoi. Problema este însă faptul că nu e ușor să găsești o tematică potrivită pentru petrecerea fetiței tale. 

Experiența noastră bogată în organizarea de petreceri pentru copii ne ajută să putem împărtăși cu voi foarte multe informații utile. Iar ori de câte ori avem ocazia, postăm pe micul nostru blog câte un articol care se dorește a fi de ajutor atât pentru părinți cât și pentru copii.

În acest articol ne-am propus să oferim câteva sugestii de teme pentru petrecerea unei fetițe. Sperăm astfel că vei găsi ideea de care aveai nevoie pentru organizarea unei petreceri cât mai reușite. 

Iată care sunt recomandările noastre:

Petrecere cu prințese

Știm cu toții că prințesele sunt personajele cele mai îndrăgite de către fetițe. Drept urmare sunt prezente atât în desenele animate cât și în povești sau chiar pe obiectele vestimentare. Toate fetițele se visează la un moment dat prințese sau zâne, într-o lume magică de vis. O petrecere cu prințese poate fi deci o idee care cu siguranță va aduce foarte multă încântare pe chipul fetiței tale.

De ziua ei îi poți face cea mai frumoasă surpriză organizându-i o petrecere cu prințese. 

Este foarte probabil ca deja să aibă un personaj pe care îl îndrăgește foarte mult. Atunci ce cadou ar fi mai bun decât aducerea la petrecere a uneia dintre prințesele sale preferate? Ei bine, în acest sens noi îți putem fi de ajutor. 

Mai exact, avem o echipă experimentată de animatori de petreceri pentru copii care pot fi prezenți la petrecerea copilului tău. Aceștia au talentul, experiența dar și ținutele necesare pentru a juca un rol de excepție. Prințese precum Elsa și Ana din Frozen, Cenușăreasa, Albă Ca Zăpada dar și alte prințese din lumea Disney pot fi prezente la petrecerea fetiței tale. Cu siguranță s-ar bucura foarte mult!

Odată stabilită tematica dar și prințesa îndrăgită de fetița ta, va mai trebui doar să te gândești la câteva activități pentru petrecere. Și cu siguranță le vei găsi foarte rapid!

Petrecere cu tematica frumusețe și make-up

Există oare fetițe care să nu-și fi făcut măcar o dată de cap în garderoba mamei sale sau chiar printre produsele de înfrumusețare? Puțin probabil.

De obicei, copiii au tendința de a-i copia pe părinți, iar ceea ce văd la ei, vor pune și ei în aplicare. De aceea, o petrecere cu tema frumusețe ar putea fi o idee care va fi primită cu foarte mult entuziasm.

Poti organiza un mic atelier tematic în care să se regăsească mai multe produse de frumusețe dedicate în mod special copiilor. De asemenea, poți căuta o locație amenajată pentru o petrecere de tipul Spa Party sau Beaty party pentru copii, dar la fel de bine vei putea organiza petrecerea acasă, atâta timp cât vei depune eforturile necesare în acest sens.

Petrecere cu activități de tip work shop

Iar ultima idee pe care o recomandăm în acest articol este organizarea unei petreceri cu activități de tip work shop.

animatori petreceri copii

Există o mulțime de tutoriale pe Youtube despre cum pot fi confecționate unele bijuterii hand made. Te poți documenta, pregătește materialele necesare iar mai apoi cu siguranță vei reuși să captivezi atenția tuturor fetițelor cu activitățile de confecționare bijuterii. Nu numai că satisfacția de la final va fi foarte mare, ci vor rămâne și cu multe amintiri prețioase.

Acestea sunt așadar recomandările noastre de teme pentru petrecerea unei fetițe. Nu uita că îți stăm mereu la dispoziție pentru organizarea unei petreceri pentru copii reușite, atât cu animatori de petreceri talentați cât și cu diferite accesorii și materiale pentru o petrecere de neuitat.