In cele mai multe situatii, atunci cand iti doresti sa organizezi o petrecere cat mai frumoasa copilului tau, te folosesti de o anumita tematica pentru a-i transpune pe cei mici in magia unei lumi fantastice.

Pentru ca petrecerea pe care o organizezi sa fie perfecta, evident ca trebuie sa incepi cu invitatiile. In continuare iti vom prezenta cateva modele de invitatii, care te pot inspira si te pot ajuta sa oferi un plus de personalitate acelui eveniment.

#1

1

Imagineaza-ti ca petrecerea pe care o vei organiza ii va purta pe copii catre un taram strain, unde accesul se va face doar cu ajutorul unui pasaport. Pentru a realiza acest lucru poti crea invitatii care sa se asemene pasapoartelor. In felul acesta, cei mici se vor simti privilegiati ca iau parte la acel eveniment si vor fi siguri ca vor avea parte de multa distractie.

 

#2

2

 

Daca petrecerea pe care o vei organiza va fi pe timpul verii, intr-o zi insorita, in spatiu liber, atunci un astfel de model de invitatie, in forma de inghetata, ii va putea convinge pe cei mici sa participe la aniversarea respectiva.

 

#3

3

In momentul in care planifici o astfel de petrecere, cu siguranta iti doresti sa fie si unica cat mai originala, mai unica, ceva ce nu ar parea din lumea aceasta. Daca esti de acord cu acest lucru atunci ce ar fi mai potrivit decat o invitatie care sa faca trimitere spre spatiul cosmic?

 

#4

4

 

Poate ca vrei sa oferi celor mici o noapte in care sa se bucure de cele mai indragite desene animate si filme pentru copii. In aceasta situatie ai putea sa pregatesti invitatii care sa fie asemanatoare cu biletele pe care le primesti atunci cand mergi la o sala de cinematograf. In felul acesta le vei capta atentia si vor fi nerabdatori sa participe!

 

#5

5

Lumea circului a fost mereu una plina de mister si atractiva pentru copii. La fel de atractiva este si aceasta inviatie, care se remarca si prin simplitatea de care da dovada, in doua culori, inspirata de modelul unui de circ si care se prezinta sub forma unui cadou. Asadar, toate aceste aspecte intr-o singura invitatie.

 

#6

6

Atunci cand vrei sa organizezi o petrecere pentru baieti, fii sigur ca acestia isi vor dori sa construiasca, sa improvizeze si sa isi puna imaginatia la contributie. Le poti insufla aceste aspecte prin felul in care vei realiza invitatia. Din acest motiv, iti recomandam sa te inspiri din aceasta invitatie prezentata!

#7

7

Cine spune ca pentru a alege modelul unei invitatii nu te poti inspira si de la un super-erou? In acest exemplu este foarte clar ca Batman isi va face aparitia la acea petrecere. Crezi ca acest lucru ii va capta interesul celui mic? Atunci de ce mai stai pe ganduri? Alege si tu o astfel de invitatie, iar petrecerea va fi mai mult asteptata de catre nazdravani.

 

#8

8

Iti doresti o petrecere in care sa lasi un aer de mister, plina de indicii si in care sa se organizeze jocuri gen „Treasure Hunt”? Atunci cu siguranta poti folosi o astfel de invitatie, in forma de pergament, pe care vei introduce toate datele referitoare la petrecere, precum si o harta spre comoara ascunsa.

 

#9

9

Poate ca nu iti doresti sa organizezi petrecerea sub o anumita tematica, ce faci? In aceasta situatie poti alege o invitatie cat se poate de simpla si care arata totodata frumos. O invitatie sub forma unui balonas sau care sa aiba o alta imagine, cu semnificatie ce duce spre o petrecere, cum ar fi de exemplu un tort, poate fi o idee cu care nu vei da gres.

 

#10

10

Vrei sa oferi ceva realizat 100% de catre tine? Poate fi o idee buna! Plus ca nu trebuie sa fie ceva extraordinar de greu pentru a avea efectul pe care ti-l doresti. Invitatiile din aceasta imagine sunt foarte usor de realizat si chiar sunt de-a dreptul haioase.

 

Asadar, acestea sunt cateva modele din care te vei putea inspira atunci cand iti doresti sa realizezi cateva invitatii pentru petrecerea copilului tau. Cu cat vei acorda mai multa atentie detaliilor, cu atat de fericiti vor fi acestia!